studentbloggeren - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Intervju med Jostein Hanssen Bue

Hvorfor har du meldt deg på "Farmen" 2017?

- Har lyst å bevise for alle jeg kjenner at jeg kan bli kjendis.

 

Hvilken rolle ønsker du å "være" på "Farmen"?

- Petter Pilgaard

 

Er du villig til å dolke vennene dine på gården i ryggen, for å redde deg selv?

- Ja, 10/10 - hadde stjelt mat og holdt den for meg selv om jeg kunne

 

Hvor mye er du villig til å gjøre for å vinne?

- Alt som trengs, kan ofre en arm om det trengs. Jeg skal ha Nissan Leaf bilen! Selv om de får Kia bil, Jostein ;)

 

Hva er målet ditt med "Farmen"?

- Selvsagt å vinne, og samtidig skape nye relasjoner. Til slutt og ikke minst, vise alle at jeg kan være den beste bondegutten.

Dette er da Jostein AKA JoeyMoney, forhåpentligvis fremtidig "Farmen-Jostein" :-) Han valgte ut dette bildet selv, og han sa det var det bildet som var mest "bondegutt" av de han hadde av seg selv. Sjekk ut bloggen hans HER ;)

 
Mine kameralinser

Heia! Ettersom jeg tenker å ta alle bildene til bloggen selv, tenkte jeg det var lurt å ta med kamerautstyret mitt tilbake til Molde. Kameraet mitt er et CanonEos1100D kamera, som kommer med den "vanlige" linsen til. En av linsene er egentlig foreldrene mine sin, men de bruker det aldri. Den ene fikk jeg til jul et år av de, og den siste kjøpte jeg selv for noen år tilbake.Canon 50mm 1.8 - portrettlinse som ikke man kan zoome eller stille på. Tar veldig fine "nøyaktige" bilder, som gjør bakgrunnen blurry. Dette er den jeg kjøpte selvSamyang Fisheye CS til Nikon - fiskeøye linse/fisheye lense. Det sier seg selv hva slags bilder den tar. Denne fikk jeg i julepresang av mamma og pappa. Canon Zoom Lens Ultrasonic ef 75-300mm - denne linsen kan man zoome langt med og ta bilder fra lang avstand. Denne er altså den som egentlig ikke er min..Design laget av Julie Viktoria
hits