studentbloggeren - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Solstrand, Norges beste hotell

På fredag gikk jeg en tur rundt om på Solstrand med venninnen min Nora. Solstrand ble kåret til Norges beste hotell av Nettavisens Reisetips, se HER. Man kan ikke si annet enn at Os er sykt fint når solen skinner! Disse bildene er tatt like ovenfor Solstrand, på Bjørnefjorden Gjestetun
Håper på flere sånne dager i sommer, med forhåpentligvis 20+ varmegrader og ikke -3 :-)
Halvåret mitt i Molde

Heihei! 

Tenkte nå som vi begynner å nærme oss 6mnd siden skolestart, å vise halvåret mitt i bilder. Er veldig glad i fotografi og å knipse gode øyeblikk, så tenkte å dele litt her på bloggen. Jeg har skikkelig fotoutstyr med forskjellige linser, selvutløser og stativ hjemme på Os, for jeg blogget en gang eller ti for noen år tilbake. Etter jeg sluttet å blogge har jeg ikke vært flink å bruke kamera, men mobilbilder har jeg mye av.

 

August 2016

Pakka bilen full og kjørte mot Molde. Hadde blanda følelser av å flytte, første gang borte fra mor og far. Langt vekke fra lille Os. Jeg gled-gruet meg, men mest av alt var jeg klar for fadderuke.

Fadderuken bestod av fyll og moro, og ikke minst hangover-mat. I tillegg var det da hytteturen med klassen og årsstudium var. Husker jeg gruet meg til hytteturen, tanken på å gå på fjell og bli full av gjørme fristet lite. Heldigvis ble turen et godt minne

September 2016
Nye vennskap, masse mat og enda mer festing

 

Oktober 2016
Alvoret hadde starter, og første eksamen var rett rundt hjørnet. Etter eksamen var det tid for enda mer festligheter og en fin tur til Bodø.


Molde har virkelig en flott utsikt! 
Også var det tid for Halloween ogsåNovember 2016
I november skjedde det lite. 3 eksamener kom på rekke og rad en etter en, men fikk meg en tur hjem til Os.

Desember 2016
En kjedelig og treg tid med mye lesning før juleferie. Truls hadde bursdag, og det måtte gjøres stas på

Så var det tid for en etterlengtet juleferie...

Januar 2017
Tilbake i Molde etter en litt for kort ferie. Det ble bytting av leilighet, så mye tid gikk til det. 

Februar 2017
Endelig ble jeg også 20år, så ble ei litta feiring av detDet var da kort et lite flashback av året mitt i Molde :-) 
OSØYRO

Hei hei hallo

Nå er jeg hjemme en tur på Os, skal være her onsdag-søndag. Skal feire litt bursdag og catche opp med venner som har vinterferie :-) 


Ei litta collage fra onsdag og torsdag 
Er kosttilskudd som bloggerne tipser om nødvendig?

Jeg, som mange andre, leser blogger på topplisten. Så og si hver dag skriver de annonseinnlegg for enten nettsider som betaler de, eller bedrifter som sender de produkter som de skal teste og skrive om på bloggen. Noe av det de får tilsendt er kosttilskudd, kosttilskuddene blir beskrevet som noe vi  ha, hvis vi vil ha like fin hud, brunfarge, hår, negler (osv) som de. Et av de nyeste kosttilskuddene på markedet er "HairCare". Bloggerne anbefaler på det sterkeste at vi også tar det, for et sunnere og sterke hår. De følger opp med å si at man bør bruke det i flere måneder for å se virkningen (HairCare skriver man bør minimum bruke det i 6mnd, men aller helst 12mnd). På Haircare sine nettsider kan du kjøpe første pakke (med 60 kosttillskudd) for 199kr + 49kr i porto. Dette vil si ca.250kr for første måned med kosttilskuddet, for du skal ta 2 kosttillskudd daglig. Hvis første pakke koster ca.250kr, så vil nok prisen stige til neste gang man må kjøpe. Det jeg vil finne ut av er om det virkelig er nødvendig med disse kosttilskuddene som bloggerne tipser om.

Det som er spesielt med HairCare er at det inneholder ølgjær, og ølgjær inneholder B-vitaminer. B-vitamin blir ikke lagret i kroppen, så vi får det via kosten. Her er en liste over matvarer som inneholder B-vitamin. B-vitaminer er oppført som forskjellige vitaminer, deriblant B6 og B12, begge bidrar blant annet til nervesystemet og immunforsvarets normale funksjon. 
Matvarer som inneholder B6:

- Ulike kornprodukter, noen sorter frø, nøtter, fisk og belgfrukter. Fullstendig liste her.

Matvarer som inneholder B12: (kun animalske matvarer) 

- Ulike typer fisk og skalldyr, svin, kylling, storfè og andre typer kjøtt. Fullstendig liste her.

Andre vitaminer/mineraler HairCare inneholder er hirse, biotin, selen, sink og kobber. Det som er felles med disse er at man får de gjennom fisk, kjøtt og ulike kornprodukter. Så hvis man spiser variert, og får i seg noen av de matvarene nevnt over, så trenger man ikke kosttilskuddet. Er man vegetarianer eller veganer er det lurt å ta B12 kosttilskudd, men jeg tror neppe det er nødvendig å betale så mye som dette produktet koster.


(bilde hentet fra Haircare


 
Første blogginnlegget

Hei bloggen. Kan vell begynne med å fortelle hvem jeg er og hvorfor jeg laget denne bloggen.

Jeg heter Camilla, er 20 år og studerer 1.året Sport Management ved Høgskolen i Molde. I faget Sport, Media og Journalitiskk måtte vi da lage blogg, og dette er da den. Her kommer jeg til å poste litt ymse, usikker hva akkurat nå så stay tuned ;-)

Navnet ble "studentbloggeren" rett og slett fordi jeg er lite kreativ ⊗


Fin utsikt fra Campus, sì 
 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits